16/02/2013

STYLING AF HÅR

Jeg har egentlig mere eller mindre altid glattet mit hår hvis jeg skulle ud med veninderne, eller lignende. Jeg fandt så en video på Youtube, som viste hvordan man kunne lave pæne krøller i håret, og fandt frem til et OBH Nordica Wavemaker 2-i-1.

OBH Nordica Wavemaker 2-i-1

Der findes helt sikkert flere modeller end dette fra OBH Nordica Wavemaker 2-i-1 bølgejern, jeg ved bl.a. at du kan købe et i mærket Tony & Guy som hedder “Deep Barrel Waver”. Jeg købte mit OBH Nordica Wavemaker 2-i-1 i Elgiganten for omkring 500 kr, en sen torsdag aften, da jeg bare VILLE have det nu her. Du bruger jernet ved at sætte det til stikkontakten som et hvilket som helst andet kreppe, glatte eller krøllejern, lader det få den rigtige temperatur, også kan du ellers gå i gang med at style dit hår. Du bruger ganske simpelt bare OBH Nordica Wavemaker 2-i-1 bølgejernet på samme måde, som hvis du kreppede dit hår, du starter i toppen, lader det sidde i få sekunder, og rykker så jernet længere ned, og sådan fåresætter du til hele dit hår er blevet bølget. Du kan indstille jernet Wavemaker 2-i-1 fra OBH Nordica til forskellig varme, og du har muligheden for at bytte rundt på bølgedelen på jernet, så du selv kan bestemme om det skal være store bølger, eller små.

 

OBH Nordica Wavemaker 2-i-1 guide

Jeg bruger OBH Nordica Wavemaker 2-i-1 bølgejernet på den måde at jeg opdeler mit hår i 4 lag (jeg har meget tykt hår) og bølger én tot ad gangen fra toppen, når jeg har bølget et lag sprayer jeg en lille smule hårspray i håret, for det holder faconen før jeg tager et nyt lag ned. De tre nederste lag starter jeg ca. fem centimeter fra hovedebunden, for ikke at få en “kloveparyk”. Det er en meget hurtig og simpel måde at style sit hår, det tager ikke mig mere en 10-15 min. at få super lækkert bølget hår. Jeg kan kun anbefale mit nyeste køb, et OBH Nordica Wavemaker 2-i-1.

På billedet I TOPPEN kan du se hvordan mit hår ser ud, efter jeg har brugt mit OBH Nordica Wavemaker 2-i-1.

Ida

3 kommentarer

Leyla

omkring 6 år siden

Hej Ida Julie. Hvor lang tid tager det dig at krølle håret? Mit hår er meget fint, se5 synes at når jeg krøller mit hår, så bliver det nemt glat igen, hvis ikke jeg spearyr rigtig meget hårspray i, og synes godt det kan blive klistret af det. Har du problemer med det? Måske din hårspray er bedre, hvilket mærke er det? Tak for en rigtig fed blog. Mvh Trine

Svar

Ida

omkring 6 år siden

Hej Leyla. Mit hår holder desværre heller ikke særlig længe når det er krøllet, da mit hår er meget tungt og tykt... Så jeg er desværre nok ikke den rette til at vejlede om en hårspray - jeg plejer bare at bruge en masse af den jeg nu lige har, som regel den guldfarvede (mormor hårspray) fra Loreal. Hilsen Ida

Svar

Skriv en kommentar