26/09/2019

SMILEBRIGHT – TANDBLEGNING

Hvem vil ikke gerne have perfekte hvide tænder når man smiler? Ja, jeg vil  gerne! Lige som så mange andre, hoppede jeg med på trenden med at blege mine tænder med tandblegningssættet fra SMILEBRIGHT, læs min erfaring her.

SMILEBRIGHT – TANDBLEGNING

Smile bright er et tandblegningssæt, som reklamere med at det er en sikker og naturlig tand blegning. Der var mange anerkendte influensers som der reklamerde for dem, her i blandt Geggo, Linses datter som er kendt fra bl.a. Familien fra Bryggen, Youtuberen Jasmin Lind og Simone Wulff, og så var der til lige med flere af mine veninder som brugte tandblegningssættet. De alle var med til at give mig troen på produktet, og som prikken over i’et var behandlingen billigt!

Som du kan se på billedet til venstre, fik jeg faktisk gel til 12 behandlinger inkl. en blegeskinne for lidt over 400 kr.

Til sammenligning koster én behandling inkl. blegeskinne 3500 kr hos min tandlæge.

WHAT´S NOT TO LIKE?!

Jeg var faktisk ret tilfreds med produktet, og selvom jeg ikke kunne se den store forskel på før/efter billederne jeg tog igennem behandlingen… men jeg følte selv at jeg fik hvidere tænder og det gjorde på intet tidspunkt ondt på mig, og jeg var faktisk rigtig glad for produktet.

Svindel og humbug

Lige ind til min mand forleden vækkede mig panisk, pga. det selv samme produkt som jeg få uger forinden havde proppet i munden var med i DR’s program Kontant pga. forkert og for høj indholdsbeskrivelse på produktet. Jeg var i chok, jeg er i chok! Produktet er ulovligt, og indeholder faktisk 75 gange den mænge brintoverilte som er tilladt i håndkøb, og er ikke nok med det langt over den mængde som er tilladt i den tandblegning som tandlægerne her i Danmark tilbyder.

Jeg har heldigvis været ved tandlægen efter jeg har benyttet produktet, og han sagde til mig, at mine tænder ikke har fået ætset emaljen, som jeg kunne se var nogle af de bivirkninger der kunne være ved den høje mængde brintoverilte, så det giver mig en lille smule ro i maven… men når det så er sagt, så føler jeg mig snydt og bedraget.

Hoppede du også med på trenden med hjemme blegning af dine tænder, så skriv endelig hvad din erfaring med produktet var/er i kommentarfeltet.

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar