26/06/2016

PROJEKT SUTTE STOP

Åh åhh…. var min første tanke da “projekt sutte stop” strejfede mine tanker, men de tanker blev hurtigt gjort til skamme… Projekt sutte stop gik nemlig over alt forventning.

En samtale med en bestemt lille dame

Viola bliver 3 år om under én måned, og jeg tænkte derfor at hun skulle smide sutten inden så forfærdeligt længe… Vi har derfor haft snakket med hende om, hvad hun godt kunne tænke sig at bytte sutten til, en af samtalerne gik så ledes:
Mor: “Da Victor og Victoria stoppede med at bruge deres sut, fik de en iPad i stedet“.
Viola: “Jeg har en iPad!!!
Mor: “Ja, det ved jeg… men er der noget andet du kunne tænke dig i bytte for din sut?
Viola: “Ja, en hest
… og så døde den samtale lige som lidt!

Hest eller sut, what to do?!

.
Vi havde været i Bilka for noget tid siden, hvor Viola med det samme spottede en heste bamse?? Hvis man overhovedet kan kalde den det?! ? Hun snakkede om hesten længe efter vores besøg i Bilka, og da vi igen var et smut forbi Bilka forleden, sagde hun med det samme på parkeringspladsen “Det er der inde hesten er” – utroligt, hvor god en hukommelse sådan et lille menneske har! Og rigtigt nok, de havde stadigvæk mange heste tilbage… Viola fandt hurtigt en sød lille en med prikker hun bare ville have med hjem, og tankerne fløj rundt i mit hoved, men alligevel sagde jeg (onde mor, synes jeg nu!!!) “hvis du vil have en hest med hjem, kan du bytte for din sut” og hun tog mig på ordet, fandt den nærmeste skraldespand og smed sutten ud og bar hesten hele vejen ud i bilen – sådan, det er min pige!

I dag, tre dage efter bytteriet midt i Bilka, har hun stadigvæk ikke spurgt efter hendes sut… hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg faktisk at jeg er mere ked af det end hun er. Hvor blev min lille baby af?! Jeg kan slet ikke forstå at hun bliver tre år lige om lidt!

 

 

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar