24/05/2014

PROJEKT FARS DAG GAVE

I dag sendte jeg Frederik i skoven med alle børnene så jeg kunne forberede min hjemmelavede “gør det selv fars gave” fra børnene til ham. Han har ingen idé om at vi laver “hemmeligheder”, ret imponerende da han ellers altid plejer at opdage det.

Gør-det-selv fars dags gave

Jeg vil gerne tage et billede af alle tre børn, hvor de sidder med hver deres lærred, hvor der står F-A-R, så de kan forære det til ham på fars dag, d. 5. juni 2014, som også er grundlovsdag. Jeg har i Bog & Idé købt 3 lærreder der måler 20cmx20cm og på Tagxedo har jeg lavet et F, hvor der står Vi, et A hvor der står elsker og et R hvor der står Dig, som jeg vil printe ud og lime fast på lærredet. Det er rigtig fint synes jeg, da børnene så sender en lille ekstra hilsen i billedet.

Fortsættelse følger, når farmand ikke følger med…

Ida

6 kommentarer

Diana

omkring 6 år siden

Hejsa! Så er der fars dag igen - og i den forbindelse er jeg faldet over denne side. Mon du kan ligge op hvad resultatet endte med :-) På forhånd tak :-)

Svar

Ida

omkring 6 år siden

Hej Diana. Det kan du tro... https://idaglob.dk/projekt-fars-dags-gave-part-2/ kan du se hvordan det så ud efter børnene malede "malerierne". God dag :-) :-)

Svar

Pernille

omkring 6 år siden

Hvor er dine bogstaver fine. Hvordan laver du dem? Du kan vel ikke lokkes til at sende dem, vel? ;-)

Svar

Ida

omkring 6 år siden

Hej Pernille. Tak for dine rosende ord... Jeg har desværre ikke bogstaverne længere, men du kan selv lave dem inde på www.tagxedo.com. God dag :-)

Svar

Skriv en kommentar