10/08/2017

MUFFINS MED SMARTIES

Viola havde fødselsdag forleden, og da de ikke er sukkerforskrækket i hendes børnehave, fik hun selvfølgelig (efter eget valg!) muffins med smarties og MASSÈR krymmel på.

Muffins med Smarties

Jeg bagte i alt 50 muffins til Violas børnehave, i intet mindre prinsesse papirsforme, med flag og prinsesser (fra butikken Normal). Jeg bagte 12 ad gangen, da min muffinformeholder ikke kan rumme flere, men det havde uden tvivl været at foretrække med flere eller en større… men det lykkedes!
.

Alt hvad du skal bruge til 50 stk. Muffins med Smarties er:

450 g blødt smør
6 dl sukker
6 æg
9 dl hvedemel
1 spsk bagepuler
1 spsk vaniljesukker
1 1/2 dl cremefraiche (du kan også bruge græsk yoghurt)

Fyld:

Smarties Minis (MANGE!!!)

Pynt:

200 g mørk smeltechokolade
200 g hvid smeltechokolade
Party Mix krymmel (Jeg brugte 4 poser, men manglede til de sidste 10 muffins)

Sådan bager du nemme muffins til fyld:

Pisk smør og sukker sammen til en blød masse, og tilsæt så æggene ét ad gangen under omrøring. Bland så mel, bagepulver og vaniljesukker sammen, og rør det op i smør-/sukker blandningen, skiftevis sammen med cremefraichen.

Tænd ovnen på 200 grader.

Sæt muffinsformene i et fast muffin fad, (så flyder de ikke så nemt ud) og fyld så muffinsformene til ca. midten. Kagerne bages i ca. 15 minutter, sæt dem til at køle af, og lav flere hvis du laver en lige så stor portion som mig.

Når kagerne er afkølede tager du en teske, og udhuler kagen. Det er vigtigt at du gemmer toppen, men kassere “midten” så du får plads til fyldet, som i det her tilfælde er Smarties mini. Hæld Smarties ned i kagen, og put “låget på igen. Smelt chokoladen, smør den på kagen, og drys til sidst Party Krymmel på kagen.

Det anbefales på ingen måde at gøre lige som mig, nemlig at spise alt kagen fra midten, av min mave, og AV min samvittighed! Godt smagte det, men godt var det bestemt ikke for min kur!!

.

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar