26/04/2015

MELLEMØRESBETÆNDELSE, IGEN!

Natten til i dag, har mildt sagt været en helveds nat! Jeg har været oppe adskillige gange med Lille V der har skreget og vredet sig, da hun har fået mellemøresbetændelse, igen!

Mellemøresbetændelse, igen!

Lille V er ret hårdt ramt mht. mellemøresbetændelse. Hun har den sidste måned haft mellemøresbetændelse igen og igen. Først mellemøresbetændelse på det venstre øre, så på det højre øre og nu igen på det venstre øre. Det gør så ondt i mit hjerte at hun skal have så ondt, i nat græd og skreg hun “av, mooor, hjælp, ondt øre”. 🙁 Hun fik ellers lagt dræn i efteråret 2014, men de faldt ud her for en lille måneds tid siden.

Mellemøresbetændelse medicin

.
Lille V har fået mange og forskellige medicin præparater for at bekæmpe mellemøresbetændelsen. I denne omgang startede vi med Cetraxal Comp, anden omgang fik vi Cetraxal pipetter af 2mg, begge disse fik vi af ørelægen. Nu i dag ved vagtlægen fik vi så en recept på præparatet Ciloxan som er nogle øredråber.

Bekæmp mellemøresbetændelse

bio strath og infeksin

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal stille op længere, jeg er desperat for at finde en løsning, så Lille V kan slippe for mellemøresbetændelsen, og den smerte der er forbundet med at have mellemøresbetændelse… min kære svigermor foreslog mig at tage et smut forbi den lokale Helsekost butik, for at købe Bio-Strath der skulle styrke immunforsvaret, den søde ekspedient foreslog mig at tage “Infeksin” sammen med, til der var kommet ro på, så også den medicin/kosttilskud for Lille V hver dag. Lille V er bestemt ikke begejstret for smagen, men jeg blander det op med lidt jucie så hun ikke opdager/reagere på det.

 

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor det bliver ved, er der nogen der har prøvet noget lignende mht. mellemøresbetændelse/MØB… og i så fald, hvad gjorde du?

Ida

24 kommentarer

Lea Wedsgaard Koch

omkring 6 år siden

Måske hun skal have dræn igen? Alle mine er ørebørn, den mellemste var hårdest ramt. Han fik dræn første gang som baby, og har fået nye i 3 gange siden. Han har også fået fjernet polypper to gange. Han har haft utallige MØB'er. Min erfaring er, at ingenting hjælper udover at behandle det, når det kommer. Sorry! God bedring med hende!

Svar

Ida

omkring 6 år siden

Øv Lea, det er bare ikke spor sjovt. Hun har egentlig en tid til nyt dræn i starten af maj, men eftersom der kommer væske ud, igen går jeg ud fra at trommehinden er sprunget, også kan de vel ikke lægge dræn, eller hvad? :-(

Svar

Lea Wedsgaard Koch

omkring 6 år siden

Det kommer an på hvor stort et hul der er, tror jeg. Men jeg ville ringe i morgen og spørge. :-)

Svar

Lise-Lotte Hansen

omkring 6 år siden

Akut lindring. 2 plastickopper med vandetpapir som opvarmes i micro, så har du 2 kopper med damp. Hold hver 1 på hver øre til lindring. Det kun til lindring. Jeg græd i flyvemaskinen og en stevardesse ordnede således, så jeg kunne lindres med en væsenlig effekt.

Svar

Lise-Lotte Hansen

omkring 6 år siden

2 plastickopper som opvarmes med dampende papir i bunden af hver kop. Holdes på hvert øre så tæt så mulig så der dannes mest mulig vakum. Er akut lindrende. Oplevede selv akutte smerter under flyvning og en stevardesse ordnede således med væsenlig effekt. Har selv haft små børn med svære øresmerter og ville ønske at jeg havde kendt dette triks.

Svar

Ida

omkring 6 år siden

Hej Lise-Lotte. Tak for din besked... det vil jeg helt sikkert prøve i nat i stedet for at pumpe hende med mere Panodil Junior! Tak for det! Hilsen Ida

Svar

Samantha Borch

omkring 6 år siden

Skyl ørerne med eddike vand- kan desværre ikke huske opskrift!

Svar

Meta Feline Ketelsen

omkring 6 år siden

Meget alternativt, men jeg gik til kiropraktor med min datter da hun var baby, da hendes nakke var låst fast pga presseveer i knap 2 timer. Kiropraktoren fortalte at 80 % af alle såkaldte "ørebørn" fik øre problemer pga fastlåste led, nakke, ryg, bækken, de fleste ting som ikke blev behandlet kunne føre til øre problemer fordi kroppen i så høj grad er forbundet. Jeg ANER ikke om det passer, da hverken mig eller min datter nogensinde har haft MØB (hun er 20 måneder nu), men hvis intet andet virker kunne det da være en idé.

Svar

Tilde Louise

omkring 6 år siden

Kiropraktik mhp ørebørn er bestemt ikke alternativt meta Der ligger gode videnskabelige studier bag dette med evidens for at dette har en sammenhæng, så det vil jeg bestemt også anbefale. Kan kiropraktoren ikke finde noget, kan en osteopat evt også anvendes.

Svar

Meta Feline Ketelsen

omkring 6 år siden

Jeg havde ingen som helst informationer eller baggrundsviden omkring det, derfor det måske ville virke lidt alternativt men ville helt sikkert også prøve det hvis vi kom i samme situation!

Svar

Ida

omkring 6 år siden

Kiropraktor lyder bestemt "smertefrit" kontra alt den medicin jeg stopper i hende... det må jeg lige undersøge nærmere! Tak de damer!

Svar

Pernille

omkring 6 år siden

Prøv at holde pause med mælje produkter.

Svar

Pernille

omkring 6 år siden

*mælke

Svar

Jane Gad

omkring 6 år siden

Min yngste datter gik i bh med et ørebarn. Efter, at hun var hos Frede Munkholm (google ham), så er det bare gået fremad. Han er virkelig god, men bor ved Hillerød. Han har helt sikkert tlf.-nr på nogen i dit område, hvis du ringer til ham. 48246880

Svar

Özlem

omkring 6 år siden

Tag til vagtlægen og få noget imod det. Og smertestillende

Svar

Ida

omkring 6 år siden

Hej Özlem. Jeg har været ved lægevagten, hvor hun har fået noget ciloxan... det er bare 3 gang hun har møb på en måned.

Svar

Özlem

omkring 6 år siden

Har du Været til en ørelæge. Evt. Dræn?

Svar

Ida

omkring 6 år siden

Ud over det har hun fået Panodil Junior utallige gange... Jeg synes det er lidt meget at at blive ved med at pumpe hende med div. medicin præparater :-( Hun har haft dræn, men det er faldet ud.

Svar

Eva Justesen

omkring 6 år siden

Drop komælk.

Svar

Ida

omkring 6 år siden

Hun får ikke komælk, hun bliver ammet.

Svar

Eva Justesen

omkring 6 år siden

Også i sovs, på morgenmad, mm?

Svar

Eva Justesen

omkring 6 år siden

Og hvis du drikker komælk skal du også droppe det. Min søn reagerer på at jeg drikker komælk (han bliver ammet og har komælk allergi) Der er mælk i mange ting. Det er et helvede at finde noget uden mælk. Hvidt brød, er der også mælk i, og nogle af de der færdig grød. Der er skummetmælks pulver eller yoghurt pulver i rigtig mange ting. :-(

Svar

Skriv en kommentar