20/09/2019

HVOR OFTE VASKER DU VINDUER?

Hvor ofte vasker du vinduer? Jeg skal gerne være den første til at indrømme at jeg gør det alt, ALT for sjældent.

Tilbud, tilbud, TILBUD!

Jeg havde været et smut i Normal hvor jeg fandt en billig glasrens fra Cillit Bang til den nette sum af 10 kr, og så var det jo bare at slå til, nu det var så billigt – tænker ikke at jeg er den eneste der får det sådan engang i mellem?!

Nu skal der pudses vinduer

Forleden dag, kom jeg på den fantastiske ide at pudse vinduer, hvilket jeg hurtigt kom til at fortryde! Det viste sig nemlig at være et flere dages projekt, og ikke bare det lille formiddagsprojekt jeg havde forestillet mig, da jeg planlagde at pudse vinduerne og gik igang.
.
Jeg kunne hurtigt konstatere at jeg ikke kunne slippe med at pudse vinduerne da jeg så hvor beskidte de var, der var flyttet en større edderkop koloni ind i lister og sprækker rundt i vindueskarmen, der var seriøst edderkopper alle vegne i sprækkerne på vores ellers ret nye pæne hvide vinduer. Yak!!! Jeg er ikke så pjattet med edderkopper, så jeg indrømmer gerne at jeg hurtigt kom til at fortryde mit “lille” rengøringsprojekt… men måtte også hurtigt erkende at der ikke var nogen kære mor, og jeg måtte tage sagen i egen hånd.

Projekt vindues vask

Jeg skiftede hurtigt Cillit Bangs Glasrensen ud, med støvsugeren, en balje med varmt vand, opvaskebørsten, skuresvampe og en masse tålmodighed. Jeg støvsugede først alt det værste spindelvæv væk, og vaskede så i alle kanter og sprækker, det tog en evighed, men resultatet var det værd, de blev utroligt nok helt flotte hvide igen alle vinduerne. Da jeg havde vasket alle vinduerne ned, tørrede jeg dem, og til slut pudsede jeg glasset med glasrensen. Jeg indrømmer gerne, det tog flere dage at komme igennem alle vinduerne. Jeg kunne ca. tage 3 vinduer i mens pigerne var afsted i skole og børnehave, så det var langt mindre end hvad jeg havde troet, da jeg kastede mig ud i projekt “puds vinduerne”.

Resultatet blev langt bedre end forventet, så selvom det tog flere dage at komme alle vinduerne igennem, blev jeg rigtig tilfreds med resultatet, og har skrevet det på min to do liste, så det (forhåbentlig!) ikke igen bliver helt så slemt.

Skriv gerne hvor ofte I vasker vinduerne helt ned hjemme hos jer nede i kommentaren!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar