26/09/2020

GRATIS HVALPEPAKKER!

Min søster, som tidligere har haft hund, var så sød at gøre mig opmærksom på, at man flere steder kan få gratis hvalpepakker (nogen steder skal man betale for forsendelsen) når man venter på sin hund, du kan se en liste med de steder jeg har fundet her:

Gratis hvalpepakker

  • hos olivers.dk kan man for 49 kr (fragt) få en gratis hvalpepakke, bestående af 2. kg hvalpefoder (1 kg. Puppy all breeds fish grain free og 1. kg chicken grain free puppy small/medium breed), målekop til foder, godbidder (30 g training bites grain free beef & beetroot og 30 g training grain free lamp), legetøj fra Trixie til hunden, 40 høm-høm poser samt et gavekort til deres webshops på 200 kr, gavekortet er dog kun gældende ved køb over 400 kr på deres webshop.

     

  • hos hvalpepakken.dk som udstedes i samarbejde med Petworld, er pakken er gratis og kan bestilles fra hvalpen er fyldt 4 uger, den skal dog afhentes i en Petworld, og kan ikke sendes hjem. Til vores hvalp fik vi hvalpepakken “Lille race” som er til 0-10 kg, og der var en pose med hvalpefoder fra Hill’s med chicken på 300 g, en pose Treaties Bits fra Vitakraft på 25 g, en drikkeflaske fra Tryg som kan bruges på turen (gåture, camping, rejser, ja alle steder hvor hunden kan få brug for vand på turen), en værdikupon på 125 kr til køb af Hill’s Puppy medium hundefoder, en rabatkode til vovseboksen på 50%, en tjekliste med ting til din første hund, og en masse andre brochurer, bl.a. forsikringstilbud fra Tryg.
  • hos Maxizoo.dk kan du melde dig ind i Poteklubben, som giver dig 20% på dit første køb til din hvalp.
  • hos loppetjansen.dk kan du for fragten, få en gratis hvalpepakke som passer til din hund, der er flere forskellige slags at vælge i mellem, men jeg fik pakken “Arion Small (voksenvægt 0-10kg)”, og modtog  to poser af 150g Arion Original Small Breed med Chiken & Rice, 25g Lakse Kronch, 2 tykkepinde, 15 ml Frontline Pet Care Shampoo, Frontline Combo Vet kam, samt et gavekort til 3 kg Arion Puppy foder gratis, og en liste med 10 gode råd til dig og din hvalp.

Kender du til andre gratis hvalpepakker?

Skriv endelig, hvis du kender til andre steder hvor det er muligt at få/købe hvalpepakker. Du kan også se min liste over ting du skal bruge til din første hund/hvalp i linket her, og held og lykke med din nye lille hvalp!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar