11/08/2017

FIT MOM IN THE MAKING

OMG, who am i kidding?!!! Det er simpelthen årets joke det her!

Træning eller/og kage

Jeg styrketræner ca. hver anden dag i det lokale træningscenter, og hver anden dag laver jeg “cardio” i form af lange gå ture med barnevognen. Der er bare lige det lille men ved det hele… jeg æder kage, og andre snacks stort set hver dag. Når eftermiddagen melder sig, kan jeg simpelthen ikke holde mig tilbage – og så kan alt den træning jo ligesom være ret lige meget.

PLEASE sig mig, at jeg ikke er den eneste der får det sådan?!

Det hele startede godt

Det hele startede godt ud i foråret hvor min veninde fik mig lokket med i træningscenteret, vi begyndte at træne sammen, andre dage spiste vi frokost sammen, og ja… det gik ret godt troede jeg! Altså, ingen tvivl om at det går bedre end da vi første begyndte at ses. Dengang stod den på kaffe (med sukker!) og kage, hver dag næsten! No wonder at jeg har fået “lidt” ekstra på sidebenene.

Træningsprogram

Jeg har efterfølgende fået lagt et program i det træningscenter hvor jeg går, som er tilpasset mig og min krop, og jeg følger det til punkt og prikke.

Jeg starter ud med 15 minutters opvarmning på primært løbebåndet, og derefter styrketræner jeg i en times tid på div. maskiner jeg ikke kan navnene på. Jeg har (næsten!) altid min mindste datter Vera med på 7 måneder, og engang i mellem de andre 3 hvis det passer ind i programmet.

Børnene er vilde for at komme med ned i træningscenteret. Mygym har nemlig et rigtig lækkert børneområde til børnene, som består af bl.a. klatretårne, tv-hjørne, tegne-/læsehjørne og meget, meget mere. Jeg tør dog ikke at stille Vera der inde, så hende har jeg med rundt i centeret i vores uundværlige klapvogn. Nogle gange har jeg også haft Viola (4 år) med rundt, hun sidder også bare med i klapvognen og kigger på, så der ikke sker hende noget. Det er ikke altid at hun kan forstå, at hun ikke må komme med rundt, nu hvor lillesøster godt må, så for at få trænet er det sådan den fungere bedst for mig.

.

Pt. har jeg smidt 5 kg siden januar, og det er på ingen måde revolutionerende, det skal også lige siges at jeg fødte i starten af januar. Stakkels Frederik, som dog holder ved, selvom jeg har taget intet mindre end 30 kg på siden vi mødte hinanden. Der har selvfølgelig været 2 graviditeter, men 30 kg!!

Kom endelig gerne med gode råd, til hvordan jeg kan forbedre mit (forhåbentlige!) vægttab!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar