23/05/2014

CONGO SPLASH I KNUTHENBORG SAFARIPARK

Spring med ombord på ikke bare Danmarks højeste, længste og stejleste, men Europas stejleste vandrutsjebane! Da vi var i Knuthenborg Safaripark i dag skulle børnene og jeg naturligvis prøve deres nye forlystelse “Congo Splash”. Min kære mand, der ikke selv tør den slags, fik så den formidable idé at filme turen, det vil sige at han udstyrede mig med vores GoPro HERO3+ Black Edition kamera og sendte mig op i forlystelsen, så han kunne være med, snedigt af ham!

Europas stejleste vandrutsjebane

Den 10. Maj 2014 slog Knuthenborg Safaripark dørene op for deres nye forlystelse som har en sum af 20 millioner kroner, Congo Splash. Congo Splash tager dig 16 meter op, hvor du kan se ud over Knuthenborg Safaripark. Congo Splash er Europas stejleste vandrutsjebane, og den giver dig virkelig et sus i maven!

Anmeldelse af Congo Splash

Starten af turen i Congo Splash er lidt kedelig, synes både børnene (Victoria på 7 år og Victor på 5 år) og jeg, men turen ned giver et kæmpe sus i maven og gør turen sjov! Jeg ved ikke om det er fordi forlystelsen ikke er gjort færdig eller hvordan med det, men der var ikke rigtig noget at se på turen rundt – vi savnede nogle dyr eller lignende udsmykning. Jeg synes dog at det er et rigtig godt initiativ med et afbræk i form af en vandrutsjebane, og nu da Knuthenborg indtager Danmark gør de det med stil, med Danmarks længste og højeste vandrutsjebane! Jeg ville personligt føle mig snydt hvis jeg havde stået længe i kø til forlystelsen.

Prøv Congo Splash

Prøv Congo Splash, Danmarks længste, højeste og stejleste vandrutsjebane her, jeg har filmet turen, så du kan se hvordan det er i Europas stejleste vandrutsjebane!

Ps. HUSK skiftetøj, da du bliver våd – meget våd!

Ida

6 kommentarer

Tommy

omkring 7 år siden

Nøøj den ser kedelig ud. :D

Svar

Ida

omkring 7 år siden

Nu du siger det :-D

Svar

Tommy

omkring 7 år siden

Men dog hyggelig. :D

Svar

Ida

omkring 7 år siden

Hehe... det kan diskuteres!

Svar

Skriv en kommentar