19/08/2015

BØRNENES STORE LEGEPLADS

Da børnene pt. deler et meget lille værelse pga. ombygningen her på Elmegård, har vi lavet en stor legeplads til dem udenfor, så de stadigvæk kan have venner med hjemme og lege… og i det hele taget bare for at de har noget der der deres!

Jungle Gym legeplads

.
Som jeg har skrevt om før, har vi købt en stor legeplads fra Jungle Gym, bestående af 3 tårne, 1 balance bro og en hængebro. Vi købte legepladsen igennem Bilka.dk, som bestemt ikke var nogen succes, men nu da legepladsen er bygget færdig, og børnene kan lege på legepladsen, har det trods alt besværet, været det hele værd. De er simpelthen så glade for legepladsen. Heldigvis!!! På billederne op over, kan i se hele Jungle Gym legepladsen, både forfra og bag fra.

Jungle Gym Legeplads

På vores Jungle Gym Legeplads, har vi brugt følgende Jungle Gym pakker:
Jungle Gym Crazyhouse legetårn
Jungle Gym Cottage legetårn med bådmodul
Jungle Gym Hængebro
Jungle Gym Balance bro

Faldunderlag til legeplads

SONY DSC

Da vi skulle finde et faldunderlag til legepladsen, vendte vi og drejede en masse ting… skulle det være grus, gummi, sand eller flis… der var en masse for – og i mod, uanset hvad vi kiggede på, men til sidst endte vi med at vælge en lys nåletræsflis fra A-flis i Vordingborg. Den lyse nåletræs flis passer rigtig godt til legepladsen, og til vores have – jeg er oven ud lykkelig for at det var den løsning vi kom på! Som kant rundt om legepladsen, har vi sat omkring 150-200 lavendler… og jeg kan næsten ikke vente til næste sommer, hvor lavendlerne gerne skulle vise sig i fuld vigør!

SONY DSC

Brugt, men godt!

.
Ud over den store legeplads fra Jungle Gym, har vi også købt en gammel, slidt legeplads fra Hags – og børnene elsker den! Der er et gyngestativ med en babygynge fra Hags, en Hags vippe med plads til to med sæler som motiv og sidst men ikke mindst, to legetårne, et med rutsjebane, og det andet med en brandmandsstang

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar