01/08/2017

VASK DIN MUND MED SÆBE

Udtrykket vask din mund med sæbe, blev pludselig alvor i vores lille hjem her til morgen…

Trætte “overskudsmor” i aktion

Farmand var taget tidligt afsted på arbejde, pigerne sov, og jeg var tidligt oppe i aller bedste overskudsmor stil, jeg havde tømt opvaskemaskinen, lagt vasketøj sammen (og på plads!), og mange flere rigtig overskudsmors agtige ting her fra tidlig morgen… da jeg var i færd med de sure pligter, så jeg mundskylen stå på bordet, så jeg hældte hurtigt en sjat op i et glas, og ind i munden med det… der var bare lige det lille men, det var ikke mundskyl, men Violas sæbeboble vand, i min mund! FØJ FOR DÆLEN!!!!!!

Hvem dælen stiller også en blå dunk sæbe, ved siden af en blå dunk mundskyl!

Det kan i øvrigt ikke anbefales, overhovedet! Og slet ikke at skylle efter med den rigtige mundskyl, det gav virkelig den ulækreste smag og koncistens inde i mind mund.

Dejlig dag til dig ❤️

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar