27/10/2015

UHYGGE PÅ ELMEGÅRD

UHYGGE PÅ ELMEGÅRD

I næste weekend er det Halloween, og Halloween er lige med (uhyggelige) græskar udskæringer… og da de to store er hos deres biologiske mor på den weekend, stod den på græskarudskæring denne gang!

græskar hovederVi købte 3 græskar i den lokale Daglig Brugs, og de hver i sær bar stolt deres græskar hjem i deres favn, og Lille V havde hendes i en dukkevogn. Da vi kom hjem skar vi de tre græskar hoveder ud, og tømte dem for indmad – de synes alle tre at det var sjovt, men også lidt ulækkert! Billig, sjov og hyggelig underholdning for børn og voksne! Og ikke nok med det, pynter det længe efter og minder en om en hyggelig dag – jeg er fan!

Ristede græskarkerner

friske græskarkerner ristede med salt

Der var mange!!! græskarkerner i de tre græskar, så vi lavede en ordentlig omgang friske ristede græskarkerner med salt.

Fremgangsmåde:

Først sorterede vi græskarkerne fra, og så skyllede vi dem så alt “slimen” kom væk. Dernæst kogte vi dem i en gryde med vand og salt i ca. 20 minutter, da de havde kogt siede vi vandet fra og lagde dem på en bradepande og puttede dem i ovnen på 250 grader varmluft til de havde en let gylden farve.

Det tager ingen tid at lave, og så smager de rigtig lækkert, som en lille snack eller i en lækker salat!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar