15/07/2015

TIRSDAGSMARKED I STEGE, PÅ MØN

I går stod dagen på tirdagsmarked i Stege, på Møn. Victor og Victoria havde en bod på deres loppemarked, også kunne Lille V og jeg passende besøge dem…

Børneloppemarked i Stege

børneloppemarked til tirsdagsmarked i stege på moenVictor og Victoria havde sammen med deres mor, moster og fætter en bod på børneloppemarkedet på Tirsdagsmarkedet i Stege… og da Lille V savnede Victor og Victoria mere end hvad hun før har givet udtryk for, slog vi et smut forbi… gensynsglæden var stor hos dem alle tre, og de kunne dårligt slippe hinanden igen.

For stor og for små

.
På Tirsdagsmarkedet i Stege var der forlystelser både for store og for små, Lille V holdt sig dog ikke tilbage og ville gerne med hendes store søskende op på hoppeborgen til de store børn – hvilket gav mig en anelse dårlige nerver… men sådan er det åbenbart at være den mindste, og eventyrlysten.

Tirsdagsmarked i Stege

Det var rigtig hyggeligt til Tirsdagsmarked i Stege, og jeg vil klart anbefale folk at ligge et smut forbi… der var både noget for store og små. Og ikke mindst var stemningen helt fantastisk.

Vi tog bussen til Tirsdagsmarked i Stege på Møn, det var rigtig nemt… både fordi Lille V kunne ligge/sidde i hendes klapvogn hele vejen, men også fordi at der var virkelig mange biler, og næsten ingen parkering i Stege centrum – så hvis/når vi igen skal på Tirsdagsmarked er jeg fortaler for bussen!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar