12/07/2014

SOMMERFERIE I SVERIGE

Børnenes farmor og oldemor bor i et hyggeligt træhus i en svensk skov, og for at vi alle har kunne få lidt ferie har vi bl.a. været på sommerferie i Sverige. Børnene er helt vilde med det, og jeg nyder at kunne slappe lidt ekstra af og børnene nyder at lege med farmor og oldemor!

Älg & bison safari

.
Vi kunne ikke komme uden om en tur i Markaryds Älgsafari, hvor vi også var sidste år da jeg ventede mig. Sidste år kørte vi rundt i vores egen bil inde i “Älg & bison safari”, og derfor vidste vi at vi kom meget tættere på dyrene ved at tage “Safaritåget” rundt. Dyrene har hvad der svarer til 25 fodboldbaner at befærde sig på, og turen rundt tager godt og vel en time, hvor du kommer helt tæt på dyrene. Det var ret sjovt, og børnene hyggede sig meget! Vi fik rørt både elge og bison okser.

Fiske/badesø

Asljungasjon

Ikke  lagt fra hvor vi holder sommerferie er der en stor fiske/bade sø. Vi har været der nede og fiske sammen med farmand, også har jeg badet sammen med de to store børn… eller, det vil sige at jeg har rullet mig i vandkanten. Jeg ved ikke hvad det er der går af mig, men jeg tør simpelthen ikke at gå ud i det mørke uhyggelige vand, haha…

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar