13/07/2015

SOMMERFERIE MED 3 BØRN

Der har været fuld knald på her hjemme de sidste 14-dage – vi har haft de to store på sommerferie, og vi har haft alle 3 børn hjemme hver dag i ferien, til hygge, afslapning og vild leg…

Sommerferie med 3 børn

Sommerferien i år har ind til videre stået på sommerferie i sverige hos farmor og oldemor, leg med veninder/venner og ikke mindst hinanden, spil, gå ture, strandture, film, slik og afslapning. Vi har alle sammen hygget os rigtig meget, og det har været dejligt at se det gode søskende bånd der er i mellem de 3, de leger godt sammen, passer på hinanden og hjælper hinanden – det er en fornøjelse at overvære.

Træt Lille V

DUMBO

Der har været fuld knald på her hjemme, og det har jeg tydeligt kunne mærke på Lille V så i dag, da de to store blev hentet af deres mor tog vi dynerne med ind på sofaen, og så Disney klassikeren Dumbo og puttede – bare hende og mig. Lille V er blevet stimuleret og leget meget mere med end når jeg f.eks. “bare” leger med hende alene her hjemme og hun var tydeligt træt da de tog hjem – men vi glæder os, og kan næsten ikke vente til at de kommer igen om kun én uge.

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar