18/10/2014

SØSKENDEKÆRLIGHED

Den kære søskendekærlighed! Jeg har to søskende, Alma og Sara… og heldig som jeg er, fik jeg lille Alma på besøg til overnatning fra torsdag til fredag. Vi ses desværre ikke så ofte som jeg gerne ville, så når vi ses, så skal der bare hygges!

Matador Junior

Forleden dag købte jeg Matador Junior i Netto til 129 kr, jeg elsker tilbud! Så da jeg fik besøg af lillesøster Alma, skulle vi naturligvis spille et spil, og jeg vandt, juhuu!!!! Hun plejer ellers altid at vinde over mig, så jeg er lidt stolt, og hånende….. sikke en ond søster jeg egentlig er!

Matador junior

“Sild med løgsovs”

Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men da jeg var yngre ville vi altid have “sild med løgsovs” når vi besøgte vores mormor. Vi kaldte Bøf med bearnaise sovs for “Sild med løgsovs”, jeg har ingen ide om hvordan vi kom på navnet, for ingen af os kan lide hverken sild eller løg haha… men min kære lille søster havde bestil en omgang “Sild med løgsovs” så det stod naturligvis på menuen.

 

BabyPlask

Vi sluttede af med en tur i svømmehallen til Babyplask i Nykøbing, både Alma og Lille V hyggede sig meget. Lille V nyder at lege med hendes semi store moster, det er ret sjovt at de hvordan hun i sådan en lille alder ser op til de større børn og det de gør og ikke gør for den sags skyld, hun er efterhånden blevet en bestemt lille dame.

Viola

 

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar