14/06/2014

SELVFORKÆLELSE NÅR DET ER BEDST

Mmmh… selvforkælelse når det er bedst! I dag gik turen til kosmetolog “Afrodite Hudpleje” hvor jeg blev mødt af en sød og imødekommende behandler, Pernille. Det var hende der skulle behandle mig.

Afrodite hudpleje

Jeg bestile tid via telefonen i tordags da jeg havde lidt problemer med at få deres Online Booking til at virke. Da jeg bestilte tiden hos Afrodite Hudpleje, blev jeg lidt skeptisk, da jeg ikke følte at hende jeg snakkede med virkede specielt rar eller imødekommende, så da jeg i dag blev mødt af min behandler som var lige det modsatte blev jeg meget positivt overrasket. Behandleren var virkelig rar, og dygtig. Hun fortalte mig hele vejen igennem hvad hun lavede, og ikke mindst kom der et rigtigt godt resultat ud af det (det synes både min mand og jeg i hvert fald).

Ansigtsbehandling hos Afrodite hudpleje

Jeg fik lavet en ansigtsbehandling hos Afrodite Hudpleje, ud over det fik jeg også rettet mine øjenbryn med voks og farvet mine vipper. Prisen blev omkring 650 kr, hvilket jeg synes var en helt okay pris for deres behandling. Afrodite Hudpleje er alt i alt en billigere og ikke mindst rigtig god kosmetolog synes jeg – det er bestemt ikke sidste gang jeg har været til behandling der!

Ida

1 kommentar

Skriv en kommentar