23/06/2014

SANKT HANS AFTEN

Traditionen tro, fejre vi igen igen igen i dag at pga menneskets manglende viden for mange år siden brændte man kvinder på bålet.. Det er egentlig lidt makabert og uvirkeligt at en sådan tradition kan blive ved nu hvor vi skriver 2014 og egentlig burde være klogere..

Sankt Hans Aften

Vi havde Victor og Victoria, og derfor tog vi ud for at se “heksen blive brændt af” til Sankt Hans Aften. De var lidt skuffede, da der ikke var nogen “heks” at se på bålet… men vi så det blev brændt ned, en garde der spillede musik, også sluttede de af med en omgang popcorn hver, hvilket gik lige ind hos dem!

Venter på popcorn

Som tiden dog går

I dag blev Lille V 11 måneder, det er slet ikke til at forstå synes jeg… Da jeg var gravid og ventede hende synes jeg at tiden gik dræbende langsomt, og nu hvor hun er ude går tiden så forbandet hurtigt… jeg kan slet ikke følge med, min lille pige er blevet så stor, som tiden dog går!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar