05/06/2014

PROJEKT FARS DAGS GAVE PART 2

I dag, d. 5. juni som også er grundlovsdag, er det fars dag – husk det nu, din far vil helt sikkert sætte pris på en hilsen!

Gør-det-selv fars dags gave

Som du har kunne læse før på min blog, lavede børnene og jeg en gør-det-selv fars dags gave… og her kan i så se resultatet. Inden børnene hver i sær fik lov til at male lærrederne, tog jeg et billede, hvor se hver sad med deres bogstav, som jeg også har fået fremkaldt til deres far.

Turen går til Knuthenborg

Da det jo er grundlovsdag har børnene fri fra skole og sfo, så de har planlagt at vi skal tage på picnic i Knuthenborg Safaripark. Jeg er spændt på om vi skal prøve Congo Splash igen, eller om de stadigvæk synes at den er kedelig…

Ida

1 kommentar

Turid Glob

omkring 5 år siden

Flot og sjov blog, dejligt at følge med i hvad i laver og få gode ideer.

Svar

Skriv en kommentar