09/06/2014

PINSEFERIE

I onsdags fik vi Victor og Victoria på Pinseferie, så vi har alle sammen rigtig kunne hygge os… dagene har bl.a. stået på gå ture i skoven, tur til Knuthenborg, loppemarked i Marielyst, og meget, meget mere… læs med nedenfor og få gode ideer til ferie med børn!

Jordbærplukning i haven

Da Victor og Victoria kom gik vi straks på jordbær rov i haven, de elsker at være med til at plukke og spise jordbær – så det var ikke nogen dårlig ide for os at plante jordbær planter sidste år!

Hjemmebiograf

I onsdags lavede vi hjemmebiograf, hvor børnene fik lov til at vælge en film de gerne ville se, også gjorde vi klar i stuen med popcorn, kage og sodavand, også stod den ellers bare på putte og hygge!

Knuthenborg Safaripark

I torsdags var vi i Knuthenborg Safari Park, hvor vi kiggede på dyr og legede på legepladsen. Turen til Knuthenborg kan du læse meget mere om her. Vi kan rigtig godt lide at være i Knuthenborg, så vi er der flere gange om året, både med og uden børn!

Strandtur

I lørdags pakkede vi barnevognen med badetøj, tæppe, drikkelse og gik en tur ned til stranden. Børnene ville gerne ud at bade, så jeg måtte jo også en tur i vanden med dem, det blev til årets første dukkert og både Victor, Victor og jeg fik badet løs. Vandet var egenlig okay varmt, det var kun koldt når man skulle op, synes jeg. Farmand og Lille V holdte pænt øje med os andre inde fra vandkanten.

Drenge cykel, Rocky Space Agent 16 tommer

Loppemarked, spisning og Larsens Plads i Marielyst

I går var vi på Loppemarked tur med børnene, hvor vi endte på et stort udendørs loppemarked i Marielyst. Vi fandt en fin cykel til Victor, og børnene fandt hver i sær nogle små fine glas dyr på nål… så deres næste “mission” er at finde en nålepude! Da vi alle var blevet godt sultne tog vi på restaurant og spise buffet, det smagte dejligt og der var noget til hver en smag. Det er så dejlig nemt med buffet og bør synes jeg! Da vi havde spist færdig tog vi på “Larsens Plads” i Marielyst hvor børnene fik lov til at få brændt lidt krudt af, der var både biler, trampolin, hoppepude, og meget meget mere – det var et rent mekka for børn!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar