11/06/2015

OVERSKUDSMOR

I går aftes slog jeg lige en dej op til Kanelsnegle… for at være helt præcis, en “Maizena – dej til pølsehorn eller pizzasnegle” jeg er nemlig for at sige det lige ud, en nørd til at bage (brød og boller), så nemt skulle det være.

Kanelsnegle

maisena dej til pølsehorn eller pizzasnegle

Jeg hader!!! at bage brød og boller, jeg er simpelthen så dårlig til det… jeg synes det er ulækkert at skulle have hænderne nede og ælte dejen og ja… det er bare ikke mig! Så det skulle være nemt, rigtig nemt… derfor brugte jeg en “Maizena – dej til pølsehorn eller pizzasnegle” til mine kanelsnegle. I blandingen skulle der “bare” vand og lidt olie i… og selv der kvajede jeg mig! Jeg glemte olien, så måtte tilføje den til sidst… men bedre sent end aldrig – er det ikke det man siger?!

nem og hurtig dej til kanelsnegle

Så langt, så godt! Så skulle dejen bare hæve…

Fyld til kanelsnegle

Da dejen var sat til hævning, var jeg klar til at lave fyldet til kanelsneglene – troede jeg!!! Vi var nemlig løbet tør for sukker, jubii… afsted ind til naboen kl. 22 for at låne sukker (de må virkelig synes at jeg er irriterende)!

sukkerskål rosendahl sukker i en skål

Ingredienser til kanelsnegle fyld:

150 g smør
2 dl sukker
2 spsk stødt kanel
… og sidst men ikke mindst en god sjat sirup!

Dej til pølsehorn eller pizzasnegle

Dej til pølsehorn eller pizzasnegle – go eller no-go til kanelsnegle?! Jeg var selv meget i tvivl da jeg begyndte at lave kanelsneglene, men de smagte/smager faktisk rigtig lækkert – og de gik rent ind hos både store og hos små i familien Glob.

Ida

1 kommentar

Skriv en kommentar