19/04/2015

ØKODAG

Sidste år var vi afsted til Økodag hele familien, men i år var det kun Lille V og jeg der var afsted sammen med Louise fra mødregruppen og hendes to skønne børn, Cirkeline og Oskar. Gensynsglæden var stor i mellem de to piger, der hyggede sig hele dagen…

Økodag

.
Økodag er dagen hvor kørene spilles løs, efter en lang vinter i stalden. Køerne hopper og danser, når de løber ud af stalden kl. 12.00, ud i det fri og ud til græsmarker og enge. Lille V var begejstret for synet, hun hoppede op og ned på mine skuldre og skreg, muuuuh, muuuuh, ud, stærkt, løb, hop!! Begejstringen var stor! Hun havde en lige så stor fest som køerne til økodag der blev lukket på græs, er jeg helt sikker på – selvom der var mange mennesker, var det helt bestemt oplevelsen værd!

Hvis du har børn i alderen 1-6 år vil jeg helt sikkert anbefale dig at tage til Økodag næste år. Økodag er et gratis event hvor du kan lære dit barn om bondegårdens dyr, og se hvad økologi egentlig vil sige for dyrene.

Hvorfor økologi?

vælg økologi fordi...

Jeg vælger til hver en tid økologi frem for, ikke økologisk. Jeg er ikke spor fanatisk, og både mine børn, mand og jeg kan sagtens spise ikke økologisk, men hvis muligheden er der, køber vi det. Mest af alt fordi det er færre sprøjtemidler i økologi, men også fordi det beskytter naturen og der er en øget dyrevelfærd, som jeg er stor fan af!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar