27/05/2015

NY JUNIOR DYNE TIL LILLE V

Da Lille V  gik fra baby dyne, til junior dyne fik hun Victors gamle aflagte dyne… så forleden dag bestilte jeg en ny dyne til hende inde på coops hjemmeside, de havde tilbud på en lækker Astma og allergivenlig dyne og pude, og det kunne jeg ikke modstå.

HURTIG levering fra Coop.dk

Jeg bestilte den nye dyne og pude til Lille V på coop.dk omkring kl.  23.30 mandag d. 25. Maj (2. Pinse dag), og jeg modtog allerede min ordre med posten i formiddags, altså omkring 1 1/2 dag efter min bestilling – det synes jeg er virkelig hurtig levering – tak for det coop.dk!!

“Dig Glad”

.
Begejstringen var stor, Lille V ville med det samme putte med hendes nye dyne og pude og sagde: “Dig glad”. Hun omtaler sig selv som Dig, hvorfor ved jeg egentlig ikke… men det er meget sødt! Hun kan godt sige Viola, men hun vil ikke rigtig bruge det, endnu.

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar