08/06/2014

NY BRUGT CYKEL

Jeg er så glad for min cykel, jeg kommer hurtigt rundt omkring, og det fordi på min cykel, der går det let som ingen ting… la la la… Jubii… jeg er rigtig glad i dag! Jeg har nemlig “fået” en ny brugt cykel!

Kildemoes STØT BRYSTERNE – City Retro model

Jeg har i dag købt denne brugte Kildemoes City Retro cykel model, og det er ikke bare en Kildemoes City Retro, men en Kildemoes STØT BRYSTERNE City Retro model i lyserød! Jeg er så glad for den… mærkeligt nok har ellers så dovne mig savnet at cykle!
Jeg fandt cyklen i en til salg gruppe på Facebook, cyklen fremstår næsten som ny, til trods for den har nogle år på bagen… også er den bare så fin! Den skal bare lige et smut til service hos cykelhandleren, så er den så god som ny!

.

Bobike Mini Barnestol

På min ny indkøbte Kildemoes cykel, sad der monteret en BOBIKE Mini barnestol. På stolen står der at den går fra 9-22 kg, så nu må jeg bare vente på at Lille V tager det sidste på så hun kan komme med ud at cykle en masse ture!

Køb brugt, spar MANGE penge!

Min pris, 1000 kr inkl. barnestol NY PRIS: 4000 kr (set på kildemoes egen hjemmeside) + omkring 800 kr for barnestolen.
Som du kan se op over er der mange penge at spare ved at købe brugt i stedet for nyt – jeg er i hvert fald rigtig glad for mit købt, og jeg havde ærlig talt følt mig snydt hvis jeg havde betalt fuld pris.

Ida

2 kommentarer

Skriv en kommentar