25/09/2015

MOR TID = SPA TID

I sommers var vi på forlænget i weekend på Hotel Svanen i Billund, som ligger i gåafstand til Legoland, på hotelværelset var der jacuzzi, og da der blev ro efter en lang dag i Legoland stod den på mor tid = spa tid!

Så blev der ro!

Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidste har været i bad i over en time uden at blive forstyrret af børn eller for den sags skyld min kære mand, og det var helt igennem fantastisk bare at ligge der i jacuzzien, nyde roen, massagen og ikke mindst bare at kunne slappe helt af, i fred og ro!

.
Da jeg langt om længe kom ud af badet, var det synet der mødte mig. Farmand og Victoria i den ene seng, og Victor og Lille V på tværs i den anden seng. Der var ikke meget plads til mig, men for pokker hvor var det bare skønt, og det kunne jeg godt lige klare igen!

Hvad laver du, når/hvis du har mor tid?

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar