29/05/2014

MOLO LAGERSALG PART 2

I dag stod den igen på lagersalg hos MOLO, selvom jeg var afsted i går, havde vi aftalt at vi i mødregruppen skulle afsted ind til København og shoppe en masse gode tilbud til MOLOs lagersalg!

Køb til lagersalg

I dag købte jeg som du kan se på billedet 3 basis bodystokings, og to bodystockings med mønstre og et par leggings. Jeg købte for i alt 400 kr, nyprisen havde været omkring 850 kr, så jeg har gjort mig et okay køb! Det er ikke skidt med “baby til budget”. Jeg synes dog ikke at udvalget var specielt stort eller godt til MOLOs lagersalg i år, og jeg er egentlig ret skuffet over deres udvalg! Øv øv… men vi havde en hyggelig tur, hvor vi (igen) gjorde pit stop på Mc Donalds, hvor vi spiste og hyggede os!

Lang kø og mange mennesker

Der var virkelig mange mennesker da vi kom der ind, og køen var rigtig lang… da de åbnede dørene, gik det dog ret hurtigt med at komme ind, så det var slet ikke så slemt som det egentlig ser ud på billedet! Inde til lagersalget, var der dog ret godt proppet med mennesker, som du også godt kan se på det andet billede, men de havde lavet nogle balloner, så det var ret gennemskueligt, hvilke størrelser der gemte sig hvor.

.

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar