27/07/2017

MIN KUR, ÅRETS JOKE

Jeg er simpelthen en vatp*k for at sige det lige ud, jeg træner, går lange ture, og ÆDER kage! Jeg har simpelthen ingen rygrad når det kommer til at sige “Nej tak” til kage eller chokolade, jeg craver det på ingen tid!

Én plade Rittersport, tak!

I dag har jeg f.eks. været ude at gå en lang tur med min veninde, det blev til omkring 18.000 skridt i alt, og hvad gør jeg når jeg kommer hjem, craver intet mindre end en hel plade rittersport – så meget for den gå tur, hva!!!

Kom endelig med fif til at stoppe den sindssyge chokolade og kagetrang jeg har. Jeg er som en sindssyg uden form for nogen stopklods åbenbart 🤦🏼‍♀️

Armen altså! Jeg har ellers holdt den ret godt, uden kage, slik og sukker… men nu er jeg faldet i for alle pengene.

Please fortæl mig at jeg ikke er den eneste der har der sådan…

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar