19/06/2014

MASH SKOVRIDERKROEN

MASH er en steakhousekæde, der har beliggenhed i Københavns Lufthavn, Bredgade i København og på strandvejen i Charlottenlund, som der også er kendt som MASH Skovriderkroen.

Fødselsdagsmiddag på MASH

Jeg var i går på MASH Skovriderkroen og spise. Vi fik  virkelig det lækreste mad, jeg kan slet ikke huske hvornår (hvis overhovedet) at jeg har fået sådan en lækker og vel tilberedt mørbrad bøf, den var lige så blød som smør, den smeltede nærmeste på tungen også havde den bare den lækreste smag. MUMS siger jeg bare – det er i hvert fald (forhåbentlig) ikke sidste gang ar jeg har været en tur på MASH.

.

Den lækreste menu på MASH

Jeg fik den lækreste Mørbrad bøf, med pommesfritter, bearnaise sovs, bønner med mandler og chili mayonnaise.  Til desset fik jeg et stykke chokoladekage med bourbon is. Jeg drømmer mig væk til endnu en af deres lækre bøffer!

Jeg er altid så uheldig…

Bedst som vi sidder og snakker, vælter vinkortet ned i min lemonade, og selvfølgelig lige ned i skødet på mig – jeg er altid så uheldig. Heldigvis så Frederik det ret hurtigt, så han nåede at redde mig. Han er min helt, igen i dag <3

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar