13/02/2016

LIBEROPOINTSHOPPEN ER TILBAGE, HUSK AT BRUGE DINE POINT…

Jeg sad og kiggede lidt rundt på nettet, og jeg opdagede så ved et tilfælde at Liberos pointshop er tilbage – og jeg gætter på at jeg ikke er den eneste mor der har været så freaky at gemme alle blekoderne fra Libero bleerne?! Det håber jeg i hvert fald ikke, for de har for en gangs skyld mange fine ting, her i blandt LEGO Duplo som er et stort hit hos min tumling her hjemme…

liberopoitshop lego duploJeg havde ikke så mange koder som jeg egentlig havde regnet med (eller nok mere håbet på??! 😅), så det blev “bare” til et LEGO Duplo “Learn to count” tog, som jeg er sikker på bliver et kæmpe hit når det kommer med posten!

I Pointshoppen er også at finde:

  • LEGO Duplo Doc McStuffin ambulancen Rosie til 20 point
  • LEGO Duplo forrest til 8 point
  • LEGO Duplo bondegård til 12 point
  • Libero kanin nusseklud/bamse til 10 point
  • Libero stof tog til 12 point
  • Et elefant kostume til 16 point

Der er rigtig mange fine ting, så hvis du er en freaky mom, og lige som mig har gemt dine blekoder… så se at få brugt dine point 👏

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar