26/05/2015

LIBERO BLEER – BEDST I TÆNKS TEST

Lille V og jeg var i foråret med i en ble-test for Forbrugerrådet Tænk, hvor vi testede 10 forskellige slags bleer. Vi testede bl.a. Libero, Pampers, Vibelle, og mange flere…

Libero Bleer, bedst i test

Det kommer egentlig ikke som nogen overraskelse for mig at Libero Bleerne vandt Forbrugerrådet Tænks ble-test. Vi bruger selv kun Libero Bleer til Lille V, og bleerne virker upåklageligt!

De andre bleer vi testede levede egentlig også op til dets formål, men Libero Bleerne var lige en tand bedre synes vi her hjemme.

Billige Libero Bleer

Det kan godt betale sig at holde øje med tilbud, hvis man vil købe billige Libero Bleer. Bilka har f.eks. nogle gange en tripple kasse Libero Bleer, med 3 pakker Libero Bleer på tilbud til kun 199 kr. Vi har også flere gange købe Libero Bleer i Tyskland til 188 kr for 3 pakker Libero Bleer og i Sverige til omkring 160 danske kroner for 3 pakker Libero Bleer.

Ida

2 kommentarer

John

omkring 3 år siden

SEO optimering når det er bedst :) Man kan ikke se datoen på billedet af bladet, så hvad er validiteten for denne tekst.

Svar

Ida

omkring 3 år siden

Hej John Billedet af Tænks test, er fra deres Maj 2015 magasin... og dermed ny opdateret ble-test! Min datter var selv prøveklud i Forbrugerrådet Tænks ble-test, hvor vi deltog i starten af 2015. God aften.

Svar

Skriv en kommentar