08/06/2015

“KONTROLLÉR LEGITIMATIONSOPLYSNINGER” – HJÆLP!! ER MIN TELEFON BLEVET HACKET?!

Kontrollér legitimationsoplysninger – et betroet certifikat på din enhed giver tredjemand mulighed for at overvåge din netværksaktivitet, inklusive dine e-mails, apps og sikre websteder” den meddelse har jeg fået op på min Samsung Galaxy S5 telefon.

Er min telefon mon blevet hacket?

På billedet kan du se hvad der sker/står når jeg trykker ind på meddelelsen “Kontrollér betroede legitimationsoplysninger på din Samsung Galaxy S5″

pålidelige legitimationer på samsung galaxy s5

HJÆLP!!! Er min telefon mon blevet hacket, og i så fald hvad skal gøre for at få det væk? Som prikken over i’et er min Samsung Galaxy S5 også begyndt at genstarte af sig selv i ny og næ.

Jeg tager i mod alle råd med kys-hånd!

Ida

1 kommentar

Mich

omkring 4 år siden

Hej Ida, Prøv at gå i Playbutikken og hent et antivirus program som f.eks. AVG, der er et gammelt kendt program også på Windows PC. Den vil så ligge i baggrunden og sikker at du ikke vil få de her meddelser og beskytte din telefon. //Mich

Svar

Skriv en kommentar