02/02/2016

KAMPEN MOD DE KLAMME FØDDER

KAMPEN MOD DE KLAMME FØDDER

… bare den sætning, giver mig brækfornemmelse! Men det er nu engang, en af mine projekter for i dag…

Inden længe er det ved at være årstiden hvor de åbne sko skal frem, og derfor slog det mig – hold op hvor er mine fødder egentlig tørre og ulækre at se på!

Sidste sommer spottede jeg desværre flere folk med store tykke skorper, dybe revner, hård hud på hælene og langs siderne, folk med gule pga. neglesvamp eller andre sygdomme, og sådan vil jeg ikke have at det ender med mine fødder!

Jeg er før blevet fortalt at man skal passe godt på sine fødder, og at hvis de ikke har det godt, ses det på resten af kroppen, så nu prøver jeg selv engang!

Kampen mod de klamme fødder

feet mask minlk and bamboo vinegar peelingI kampen mod “de klamme fødder”, har jeg købt en fod peeling maske med mælk og bambus (på eBay til omkring 10 kr inkl. forsendelse). Jeg er kæmpe fan af bambus pga. dens antibakterielle egenskaber, derfor blev den mit valg frem for andet!

Fod peeling, fremgangsmåde

  • Vask/skyl dine fødder
  • Put dine fødder i hver sin maske “strømpe” (smid gerne en frysepose og et par varme strømper uden på, fod masken fedter ret meget)
  • Smid fødderne op, og vent 1-2 timer – du kan også sagtens gå rundt (bare husk punktet op over med poser og strømper!!)
  • Vask/skyl fødderne godt igen, og smør ind i creme
  • Og så er det bare at vente, (7-10 dage står der på pakken), så skulle alt den hårde hus løsne sig i flager og falde af (man må endelig ikke hive i det, da det kan skade det nye hud, står der)

 

Husker du at pleje dine fødder? Hvis ja, hvordan?

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar