31/01/2016

JEG LAVER HOVEDSPRING I DIN FI**E…

I dag havde søde hr. Farmand taget alle børnene med på tur, da jeg ligger med høj feber og er helt til hundende… da de kommer hjem, fortæller de mig om en ny sang de har hørt over højtaleranlægget på Burger King i Ringsted…

Normalt vil jeg ikke katogorisere mig selv som værende en sippet forældre, men når min datter på 2 1/2 år kommer hjem fra en tur på Burger King med sin far og søskende, og stolt synger: “Jeg springer hovedspring i din fisse” bliver jeg ærlig talt en smule chokeret.

Endnu værre var det nok for kære hr. Farmand, da Victor på 7 år spurgte “Hvad er en fisse, sådan en har jeg ikke set i svømmehallen” 😂😳

Det var dråben for hr. Farmand, der bad personalet om måske at finde en anden lidt mere børnevenlig radiokanal, nu da Burger King jo hører i kategorien “familierestaurant” og der sad flere børnefamilier rundt om i resturanten.

Jeg ved ærlig talt ikke om jeg skal grine eller græde!

 

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar