10/11/2015

JEG ER BLEVET RIGTIG VOKSEN!

Jeg har altid fået kastet replikken “du er ikke rigtig voksen, før du drikker kaffe” kastet i hovedet når jeg har været ude… men nu kom tiden, hvor jeg kan kalde mig for “en rigtig voksen!

Jeg har faktisk aldrig brudt mig om varme drikke, hverken te, kakao eller kaffe har tiltrukket min opmærksomhed… hvis jeg endelig har skulle drikke en af disse, har de altid skulle køle helt ned ☺️ men det er en anden sag nu, jeg er faktisk blevet helt vild med en lille caffe latte (cafe latte? kært barn har mange navne) i ny og næ, og gerne et par stykker om dagen!

Hjemmelavet caffe latte

Alt hvad du skal bruge til at lave en nem og lækker caffe latte, er:

1 tom flaske
1 thermokop, grus eller hvad du nu vil drikke af
1/2 dl mælk (jeg bruger mini mælk, men du kan sagtens bruge letmælk eller sødmælk – det giver bare en mere cremet smag)
2 skeer “Nescafé Gold”
1 teske sukker
Og kogende vand

Kog vandet i en elkeddel eller gryde, find mælk, den frysetørrede kaffe, sukker, kop og flasken frem.

Hæld mælken i flasken og ryst i 20 sek., put de to skeer Nescafé i koppen og hæld det kogende vand over (husk plads til mælkeskummet), hæld den omrystede mælk i kaffen og tilsæt lidt sukker (sukker er dog ikke nødvendigt, men det giver en lækker sødme). Og voila, så har du en lækker og nem!! caffe latte klar til servering!

Ida

2 kommentarer

Stine

omkring 3 år siden

Jeg lever og ånder for min kæmpe iced latte jeg laver hver morgen. Vamt er ok, men elsker det koldt. Har altid brugt 3/4 mælk i forhold til kaffe, så er også altid klemte drillet med det. Til gengæld er jeg slet slet ikke voksen nok til rødvin. Adr

Svar

Ida

omkring 3 år siden

Haha... jeg er glad for at høre at jeg ikke er den eneste, der skal godt med mælk i 🙈 Rødvin smager da også bare skrækkeligt, så det kan jeg godt forstå!!! 😂

Svar

Skriv en kommentar