24/01/2014

GRØD TIL BABY

Før jeg fødte havde jeg sat mig i hovedet at jeg VILLE amme, og lave grød til mit barn på mit eget mælk. Jeg synes det var lidt noget pjat med alle de færdig produkter der var på markedet, så jeg købte ind af majsmel, risflager og hirseflager, økologisk vel at mærke.

Hjemmelavet grød til baby

Jeg fik malket godt ud, så Lillepigen kunne få grød hver dag, fra 5-6 måneders alderen… jeg havde forberedt alt, men tror i pigebarnet gad spise det?! Niksen om hun gad åbne munden, hun viste ikke den mindste smule interesse for det, og jeg kunne kun få hente til at smage på 1-2 skeer i en længere periode.

Änglamark, “Hirsegrød med Banan”

I mod alle mine ideer jeg havde fået ind i hovedet købte jeg i den lokale Brugs en pakke Änglamark, “Hirsegrød med Banan”. Det var helt lige til at lave, 4 1/2 spiseske pulverblanding og 1 del vand og vupti. Lillepigen spiste rub og stub! Så fremad rettet står menuen på købe grød, øv øv!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar