22/07/2015

GRATIS BILLETTER TIL LEGOLAND

Der er efterhånden mange steder hvor man får kastet gratis børnebilletter til LEGOLAND i nakken… men som regel er de gratis billetter tilLEGOLAND bundet af “kun gældende ved en fuldt betalende voksen”. Jeg har fundet gratis børnebilletter til LEGOLAND der ikke er bundet af den besked læs mere nedenfor…

Gratis børnebilletter til LEGOLAND

Hvis du er mellem 3-12 år gammel, og har et Fætter BR kort, kan du komme gratis ind i LEGOLAND med en fuldt betalende voksen.

Du kan hvis du er i mellem 3-12 år gammel, inde på hjemmesiden skolemælk.dk, male eller Quizze dig til en gratis billet til LEGOLAND. Den gratis billet til LEGOLAND er gældende i perioden fra d. 28. Maj til og med d. 29 september 2015. Billetten har ikke betingelser om en fuldt betalende voksen, hvilket er en fordel i vores tilfælde.

Der er også mange gange en gratis børnebillet til LEGOLAND med i div. mad produkter man køber.

2 for 1 billet til LEGOLAND

Der er flere inde på dba.dk der sælger en 2 for 1 billet til LEGOLAND for alt lige fra gratis til omkring 50 kr. Jeg var så heldig at finde 2 stk. gratis i den facebook gruppe.

Billig tur til LEGOLAND

Vi er en familie på 5, 2 voksne og 3 børn (Viola på 2 år, Victor på 6 år og Victoria på 8 år) havde vi skulle betale fuld pris for en tur til LEGOLAND i Billund havde vi skulle af med, hold nu fast… ikke mindre end 1256 kr… men på grund af de gratis børnebilletter og 2 for 1 billetten til LEGOLAND kan vi altså komme afsted alle 5 til LEGOLAND for kun 329 kr – det er altså en besparelse på 927 kr!

Det kan helt bestemt  godt svare sig lige at kigge en gang rundt på nettet efter gode tilbud.

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar