30/05/2014

GØR-DET-SELV VÆGDEKORATION

Jeg er egentlig ikke særlig kreativ, men jeg ville gerne gemme Lillepigens første sæt tøj (det tøj hun havde på hjem fra hospitalet), og jeg fandt derfor på at sætte det i en ramme… jeg synes selv at det er meget sødt, også er det også en personlig og sød gør-det-selv vægdekoration synes jeg.

Gør-det-selv vægdekoration til baby

Jeg har selv mit gør-det-selv baby billede hængende over lillepigens tremmeseng i vores soveværelse. Jeg kan slet ikke forstå at hun har været så lille, og det er jo egentlig kun 10 måneder siden, pu ha tiden går stærkt!

 

Ida

3 kommentarer

Terkel's mor

omkring 5 år siden

Super god idé det der.. tror næsten jeg gør noget lignende ellers bliver det bare i en skuffe i flere år :-)

Svar

Ida

omkring 5 år siden

Tak for det! Jeg synes i hvert fald at det er en skam hvis det bare ligger... send endelig et billede af dit eksemplar når du har fået lavet det! Knus fra Ida

Svar

Maria

omkring 4 år siden

You did a good job .

Svar

Skriv en kommentar