09/05/2015

GIRAF CUP PÅ SAVANEN I KNUTHENBORG SAFARIPARK

I dag har vi været til Giraf Cup på Savanen i Knuthenborg Safaripark. Giraf Cup er et fodboldstævne, som bliver afholdt i Knuthenborg Safaripark til stor glæde for både store og for små i hele familien.

Giraf Cup

Victor var rigtig spændt på at spille fodboldstævne i Knuthenborg Safaripark, han var overbevist om at de skulle spille fodbold inde ved Girafferne, fordi det hed Giraf Cup… sådan var det heldigvis ikke! Der går nemlig også Strudse, Næsehorn, m.m. inde i den samme indhegning som girafferne… og når alt kommer til alt, er jeg slet ikke sikker på at giraffen egentlig er så sød og nuttet som jeg egentlig tror!

giraf cup i knuthenborg vif drenge 08

Glæden var stor da drengene kom på podiet til Giraf Cup, hvor de fik overrakt en rigtig fin “Giraf Cup” medalje til samlingen.

Knuthenborg Safaripark

Det er ikke nogen hemmelighed at vi er rigtig glade for at komme i Knuthenborg Safaripark, så da vi fik at vide at der blev afholdt Giraf Cup fodboldstævne for Victors fodboldklasse i Knuthenborg, var glæden stor hos os alle! Sidste gang vi var afsted var da Lille V blev 1 år, altså for omkring 9 måneder siden… hun var rigtig glad for at se dyrene igen, specielt Tigerne var et hit! Gederne var også rigtig spændende, og hun skulle helst ligge helt ned på jorden for at se om de havde mælk klar 😀

.
I denne omgang var vejret ikke specielt godt, så vi sprang Knuthenborgs Vandrutjsebane, Congo Splash over… men mon ikke at vi nok skal nå det en anden gang i år – du kan se hele turen i Congo Splash her.

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar