28/07/2017

FRIDAG = HYGGE

Viola skulle egentlig have været i børnehave i dag, men hun havde fået en ekstra fridag, da jeg havde håbet på at jeg kunne få hende en tur til ørelæge i dag. Det kunne jeg desværre ikke lade sig gøre, da de holder ferielukket, ikke bare til “d. 28 juli”, men “til og med d. 28. juli” hvilket åbenbart var en meget vigtig detalje. Jeg kan vidst ikke løbe fra at jeg er lettere distræt for tiden…

Fridag = HYGGE!

Vi startede dagen ud med morgenmad på sengen (GODT at farmand ikke har ferie længere! Han HADER krummer i sengen.) Da vi havde spist op, gjorde vi klar til at tage til ridning ude hos Mojito og Amanda, hun tur ude ved vejen i dag. Amanda havde fået lavet en rigtig fin fødselsdagsgave til Viola som hun fik da de var færdige med at ride.Hun (hun blev 4 år i weekenden) fik en t-shirt med et billede af Mojito på, hun tog den på med det samme da hun kom ud i bilen, og har den stadigvæk på nu hvor hun sover.

.

Da vi var færdig til ridning, tog vi ind til byen hvor vi spiste frokost på “Wrappers” som er et nyt trendy spisested i Vordingborg, de har før haft en madbil de har solgt fra til byfester, arrangementer, osv. men de har nu fået en restauration midt i gågaden. Viola er helt pjattet med deres milkshakes, og jeg med deres lækre wrappers (som er strengt forbudt på min “kur” for tiden), så jeg spiste “bare” en med pulledpork.

Da vi alligevel var i byen slog vi et smut forbi vores dygtige frisør, Salon KITON som også ligger i gågaden, der fik Viola klippet spidser og sat håret smart af søde Vivian inden vi tog hjemad.

 

Ida

2 kommentarer

Carina Lykke Nielsen

omkring 2 år siden

Hej Ida 😊 Hvor er det hyggeligt at kan læse din blok. Hvor er du bare rigtig god til det 😄 kram fra Carina

Svar

Ida

omkring 2 år siden

Tak for dine søde ord Carina <3

Svar

Skriv en kommentar