31/08/2011

FAMILIEHYGGE PÅ FYN

Jeg tog i dag hjem til min mormor på Fyn for at blive passet efter min BFO (brystforstørrende operation), da Frederiks børn kom, og da de er ret voldsomme, og jeg endnu ikke må bære over to kilo, er det bedst at blive passet.

Familiehygge på fyn

Jeg kom hjem til min mormor lidt senere end planlagt, da jeg først skulle til endnu en undersøgelse på Nygart Privathospital, grundet noget væske fra det ene bryst skal jeg nu begynde at spise “Decilin” som er en medicinpræparat der nedbryder evt. betændelse. Min mormor havde lavet lækker momse-mad bestående af karbonader, kartofler, bearnaise sovs og div. grønsager – jeg åd og åd, det var rigtig dejligt! Vi gættede kryds og tværs, suduku og så tøse film i fjernsynet. Dagen efter tog vi ind til Svendborg by, hvor den stod på shopping og café besøg på Baresso til aften lavede hun igen en lækker Pasta Caponada. Fredag besøgte jeg min far, hans nye kæreste og min søster i Vester Skerninge, jeg hjalp min søster med udklædning da hun skulle til fest på hendes nye studie, hvor de havde aftalt et pirat tema, da hun var taget afsted til fest lavede min far lækker mad med Steak, partofler og pebersovs – endnu engang spiste jeg for meget. Lørdag eftermiddag tog min mormor og jeg på besøg hos min Oldemor i Rantzausminde hvor vi drak te, kaffe og spiste kage, det var mærkeligt at se hende igen, da det var flere år siden jeg så hende sidst, hun er uden tvivl blevet gammel, men virker alt i alt rigtig frisk og ved god mod til trods for hun er hele 93 år!

Knold og Tot på afveje i Tyskland

Frederik, hans mor og børnene tog en tur til tyskland, for at købe sodavand, slik, osv.. Frederik plejer altid at tage ruten Rødby – Puttgarden, men havde i dagens anledning valgt at køre over Fyn og den vej til Tyskland i håb om de kunne tage mig med hjem på ture hjem. Frederik ringede flere gange panisk over han ikke kunne finde nogle grænseshops, jeg kunne ikke hjælpe så meget da jeg var på besøg hos min Oldemor, men Googlede mig alligevel frem til Fleggaard og Harrislee og sendte adresserne afsted til ham, men efter lidt tid ringede han og sagde de var på vej hjem, uden at have købt noget – ved ikke helt hvad jeg skal sige ud over Knold og Tot på afveje i Tyskland! Min mormor og jeg tog hjem fra min oldemor, så de kunne samle mig op på vejen, de kom med ind og drak te og vi snakkede lidt før turen gik videre til Sjælland.

Ude godt, men hjemme bedst!

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar