18/06/2014

ET KVART ÅRHUNDREDE

I dag er det min fødselsdag, jeg fyldet 25 år – ET KVART ÅRHUNDREDE!!! Pu ha… jeg synes godt nok at de sidste par år har haft fart på.

Fødselsdagsbord

I morges da jeg vågnede havde min kære svigermor lavet det sødeste fødselsdagsbord til mig, jeg havde egentlig ikke regnet med at der ville være noget, da Frederik skulle på værksted med vores bil og Lille V er ligesom lidt for lille til den slags endnu. Min Svigermor havde pyntet med blomster fra hendes have, og lækkert nybagt sigtebrød fra bageren, kl 7 om morgenen – jeg elsker min familie!

Afrodite Hudpleje

I lørdags var jeg til kosmetolog Afrodite Hudpleje, hvor jeg fik lavet den dejligste ansigtsbehandling. Så da jeg i dag åbnede min fødselsdagsgave fra min svigermor og Lille V’s oldemor blev jeg virkelig glad – jeg fik et gavekort til Afrodite Hudpleje – og jeg kan slet ikke vente med at komme afsted! Det er noget af det bedste jeg længe har gjort for mig selv, så det var virkelig en god gave de havde fundet på!

.

MASH Skovridderkroen

Jeg har længe godt kunne tænke mig at komme på MASH og spise, men tiden har bare ikke rigtig været til det, Lille V er meget mor-puttet om aftenen, da hun stadigvæk bliver ammet og nægter flaske, har jeg heller ikke rigtig haft mulighed for at komme ud og spise aftensmad, uden hende ved at mærke. I dag overraskede min kære kæreste Frederik mig med en fødselsdagsmiddag på MASH Skovridderkroen og spise sen frokost, det var simpelthen så sødt af ham – og jeg blev virkelig glad!

.

Kanalrundfart

Frederik og jeg tog på kanalrundfart, vi stod på i Gammelstrand, og sejlede hele vejen rundt. Vi skulle skifte turbåd i Nyhavn, men det var ganske lige til. Frederik havde aldrig prøve at sejle Kanalrundfart, så det var en rigtig god fødselsdags overraskelse han var kommet på. Vi så “Diamanten” som er det konglige bibliotek, “Den Lille Havfrue”, H.C. Andersens hus i Nyhavn, og meget, meget mere… men ud over alle seværdighederne var det bare smadder hyggeligt!

Jeg er så glad for min cykel

Forleden dag fik jeg en ny brygt cykel, en Kildemoes City Retro model… det var også lidt en fødselsdagsgave til mig selv. Jeg er virkelig glad for den, og jeg cykler lystigt rundt omkring.

.

Smukke blomster

Som prikken over i’et ventede denne smukke blomster bukset på mig da jeg kom hjem, det var min søde gravide veninde og hendes mor der havde sendt den til mig. Det er egentlig meget dejligt at have fødselsdag, til trods for jeg nu er blevet et kvart år hundrede.

smuk blomster buket

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar