19/06/2011

DISKOTEKER I RINGSTED

Jeg har her samlet en liste til dig så du kan se de forskellige muligheder for at gå på diskotek i Ringsted. Selvom Ringsted er en provinsby, er der hele 2 diskoteker i byen, så der er lidt til hver smag.

Crazy Daisy i Ringsted

Crazy Daisy er en landskendt diskoteks kæde, diskotek Crazy er at finde i næsten alle større byer i Danmark, bl.a. Crazy Daisy Svendborg, Crazy Daisy Næstved, Crazy Daisy Haderslev, m.f.. Crazy Daisy Ringsted er at finde på Skt Hansgade 31, 4100 Ringsted og har åbent torsdag fra 21-?, fredag fra 23-? og lørdag fra 23-?. Crazy Daisy i Ringsted tilbyder bl.a. strip hver fredag. Du kan gæste Crazy Daisy i Ringsted for en entré pris af 50 kr.

Wengel i Ringsted

Diskotek Wengel i Ringsted er det nye in sted i byen, med en central beliggenhed, du finder diskotek Wengel på: Nørregade 12, 4100 Ringsted, diskotek Wengel har følgende åbningstider: torsdag fra 19-02, fredag fra 20-05, lørdag 21-05, derudover har diskotek Wengel særlige åbningstider i ferier og på helligdage. Diskotek Wengel har bl.a. haft Alex, Johnson, Michael Boe, DJ Kongsted og DJ Rex på besøg som gæsteoptræden til deres publikum. Disotek Wengel tilbyder derudover hver torsdag fri bar for kun 250 kr. Der er gratis entré på Diskotek Wengel, ved særlige arrangementer opkræver de dog entré.

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar