10/07/2015

DERFOR BADER JEG ALDRIG I EN SVENSK SØ…

Børnene er rigtig glade for at bade, i svømmehallen, på stranden og i de mørke svenske søer. Så da vi var på sommerferie, børnene og mig… ved børnenes farmor og oldemor der bor ude midt i en svensk skov stod den selvfølgelig på badning, men da den her slange dukkede op skiftede vi hurtigt bade sted…

Pinnåen i Sverige

.
Åsljungasjön vs. Pinnåen

Til at starte med badede vi nede ved Åsljungasjön som ligger i gåafstand fra “feriehuset”, men efter at vi havde mødt slangen skiftede vi bade destination til noget mere fredeligt, nemlig Pinnåen.

Dårlig mor!

Jeg får gåsehud bare af at kigge på billederne, ikke bare på grund af slangen… men også på grund af det mørke ulækre og uhyggelige vand. Jeg kan ikke tænke på hvad der kan gemme sig i mørket, gribe fat om ens fødder og jeg ved ikke hvad… Jeg er virkelig bange for de mørke svenske søer, så bange at jeg kun lige tør rulle mig i vandkanten…

Jeg er en ret dårlig mor, lige på det her punkt… jeg slipper mine børn løs i det mørke uhyggelige vand, men jeg tør ikke gå der ud selv 😀

Ida

1 kommentar

Skriv en kommentar