04/11/2015

ALLERGITEST PÅ RYGGEN

Jeg er desværre så uheldig at have en del allergi, for hvad ved jeg ikke… men det betyder at jeg desværre i perioder får rødme, eksem og kløe – og jeg HADER det! Det tager på mig! Jeg kan ikke sove, det kløer, jeg føler mig utilpas, både fysisk men også psykisk – “hvad tænker folk”, “det er ulækkert” er bare nogle af de tanker jeg gør mig og nogle dage har jeg bare lyst til at gemme mig langt væk.

Fri mig fa dette helvede!

For tiden går jeg til en hudlæge, hvor jeg får lavet en allergitest på ryggen og i dag skal jeg ned for at få den pillet af – jeg glæder mig, både fordi det klør og svier – men faktisk mest fordi allergisteten forhåbentlig kan give mig et svar på, hvad det er jeg skal holde mig fra i fremtiden for at fri mig fra dette helvede!

Allergi – for hvad??

Jeg har altid haft det, lige så længe jeg kan huske i hvert fald… så det er desværre nok utopi at tro at det vil forvinde, nogensinde. Jeg har ofte fået at vide, at det bliver bedre med alderen… men det synes jeg bestemt ikke er tilfældet for min allergi og udslæt – tværdigmod synes jeg det er blevet værre.

Det er grænseoverskridende og gør mig utilpas at snakke om min lidelse. Jeg håber ikke for mig værste fjende at han/hun skulle opleve det samme. For mit vedkommende tror jeg at det er noget der ligger i generne, da begge mine søstre har det.

Ida

2 kommentarer

Stine

omkring 3 år siden

Åh ser ikke rart ud. Jeg håber du kan få afklaring på hvad det er du reagerer på.

Svar

Ida

omkring 3 år siden

Tak, det håber jeg også ☺️

Svar

Skriv en kommentar