17/07/2015

ALGEBEHANDLING AF TAG

I dag var vi så heldige at få besøg af Tommy Teglgaard fra Teglgaard Tag & Facade ApS. Tommy skulle algebehandle vores røde tegltag på lad bygningen her på Elmegård.

Algebehandling af tag

I dag kom Tommy forbi Elmegård for at algebehandle vores røde tegltag på “laden” – det var stærkt tiltrængt da der var kommet et tydeligt angreb af gule alger flere steder på taget. Det var dejligt at han lige gad at slå et smut forbi her i Vordingborg og algebehandle vores tag! En algebehandling dræber både mos og alger, hele processen tager omkring 3-6 måneder alt afhængigt af vind og vejr, men allerede inden for et par få uger skulle vi gerne kunne se virkningen af algebehandlingen så småt – OG JEG KAN SLET IKKE VENTE!!!

J.

Jeg spurgte Tommy fra Teglgaard Tag & Facade hvor ofte han ville algebehandle taget, hvis det havde været hans eget hus… han anbefalede os så at algebehandle taget hvert andet år, så det er helt sikkert noget at vi vil gøre for at forlænge tagets levetid.

Tommy, Teglgaard Tag & Facade

Tommy Teglgaard fra Teglgaard Tag & Facade ApSIkke nok med at Tommy Teglgaard er rigtig sød og imødekommende, er han også rigtig grundig og dygtig til hans arbejde og helt klart en anbefaling værdi! Du kan læse meget mere om Tommy Teglgaard, og alt det arbejde (bla. algebehandling, tagmaling og isolering) han laver i linket her.

Jeg vil helt klart anbefale dig at få algebehandlet dit tag, også helst inden at der kommer alger og mos på taget… det er en billig og let vedligeholdelse af taget, og så ser det også bare meget pænere ud med et rent tag uden mos og alger! Man kan i øvrigt også få algebehandlet andet end taget, Tommy algebehandler f.eks. både div. tage, fliser, facader og træværk.

Ida

Ingen kommentar

Skriv en kommentar