27/06/2015

AFTENSMAD TIL BØRN

Jeg har igennem den sidste uge taget et billede af Lille V’s aftensmad (mit foreslag til aftensmad til børn), som i kan se nedenfor…

Aftensmad til børn

aftensmad til børn, hakkeboef med kogte kartofler, bearnaise sovs, advokado og guleroedderHakkebøf med nye kogte kartofler, bearnaise sovs, avocado- og gulerodsstave.

aftensmad til boern kylling filet, pasta dressing agurkestave og peberfrugtstaveKyllingfilet med durumspasta, dressing, peberfrugt- og agurkestave.

aftensmad til boern, fiskefilet med hjemmelavede pomfritter, remolade guleroedder og agurkPaneret rødspættefilet med hjemmelavede pomfritter, remulade, agurk- og gulerodsstave.

salat, heinz kethup, spagetti og kylling stegt i porre, loeg og peberfrugtKylling stegt i porre og peberfrugt, med spagetti, salat og kethup.

braendende kaerlighed bacon og kartoffelmosBrændende kærlighed, bacon, ristede løg, kartoffelmos og som grønt fik hun rød peberfrugt, avocado og gulerødder.

mad til boern moerbragryde med ris og broccoli og aerterMørbradgryde med ris, broccoli og ærter.

hot wings, kyllings nuggets, kartofler, kethup, broccoli og aerterKyllinge nuggets og hot wings med kartofler, broccoli og ærter…. og selvfølgelig med Dyppe” (kethup) til.

Hvad skal du/I have til aftensmad?

Hvad skal du have til aftensmad i dag, og hvis du har børn, spiser de så det samme som dig/Jer til aftensmad? Jeg synes jeg er kørt lidt fast i de samme (kedelige) retter, så kom endelig med lidt inspiration.

Ida

1 kommentar

Skriv en kommentar